LIDERI ÎN SOLUȚII DE MĂSURARE

CINE SUNTEM

DZIŚ

Pozycja lidera nie bierze się z biernego trwania w miejscu, z braku rozwoju, inwestycji i wizji. Mając tego pełną świadomość, przez 30 lat naszej działalności, wykorzystujemy każdy dzień do wzbogacenia oferty, kształcenia i powiększania kadry, poszerzania obszaru działalności oraz budowania relacji biznesowych. Z myślą o naszych Klientach, jako największy dostawca rozwiązań pomiarowych w Polsce, staramy się wyprzedzać trendy i wprowadzać je, zanim na dobre zagoszczą na ryku.

TPI-Brasov-Romania1

POZIȚIA ACTUALĂ

Poziția unui lider nu se câștigă prin acțiuni pasive, lipsa dezvoltării, a investițiilor și a unei viziuni coerente. Conștientizând pe deplin acest lucru, încă de la începutul activității noastre din 2006, am diversificat în mod constant oferta, am instruit și am crescut personalul, am extins sfera activităților și am construit permanent noi relații de afaceri. Scopul nostru a fost, ca fiind cel mai mare furnizor de soluții de măsurare, să fim cu un pas înaintea tendințelor și să le implementăm înainte ca acestea să fie folosite pe scară largă

CELE MAI IMPORTANTE SECTOARE ALE ACTIVITĂȚII NOASTRE

01.

Geodezie

consultanță, livrare, instruire și servicii legate de tehnologia măsurătorilor optice (nivele optice, teodoliți), camere opto-electronice (stații electronice totale, nivele laser), satelit (receptoare GPS) și software, precum și accesorii de măsurare aferente.

02.

Construcții

consultanță, furnizare, instalare, instruire și întreținere legată de tehnologia măsurătorilor optice (nivele optice, teodoliți), laser (nivele, lasere pentru verticalitate, telemetre și alte instrumente laser) și altele legate de performanța lucrărilor care nu sunt uzuale, unde importanța preciziei joacă un rol fundamental în procesul tehnologic (de exemplu, vehiculele rutiere gestionate de sistemele de control al mașinilor, în construcția de drumuri).

03.

Industrie

Consultanță, furnizare, instalare, implementare, modificare software, instruire și mentenanță în ceea ce privește rezolvarea problemelor geometrice din procesul de producție (fabrici, uzine de asamblare, poziționarea și controlul liniilor de producție, industria minieră).

04.

Agricultura de precizie

consultanță, furnizare, instalații, instruire și servicii legate de tehnologia de măsurare precisă pentru agricultură.

MISIUNEA

Oferta unică și diversificată a TPI, în spatele căreia se află zeci de ani de muncă și experiență pe această piață, este creată pentru succesul clienților noștri. Dispunând de echipamente de măsurare de cea mai înaltă clasă, care cuprind atât instrumente clasice, cât și de cea mai modernă tehnologie, avem posibilitatea de a oferi clienților noștri șansa de a-și spori competitivitatea. Furnizarea de soluții de măsurare optime și eficiente pentru piața actuală, determină companiile care colaborează cu noi să primească o gamă completă de instrumente pentru sarcini deosebit de complexe și care necesită perfecțiune.

PERSPECTIVE

În calitate de furnizor responsabil și stabil, ne concentrăm în primul rând asupra necesităților clienților noștri. Pentru ei ne-am concentrat constant, începând din anul 2006, asupra îmbunătățirii constante a abilităților și cunoștințelor echipei noastre. Pentru clienții noștri ne dezvoltăm constant, oferindu-le un suport susținut. Spectrul soluțiilor oferite, în conformitate cu cele mai recente tendințe în domeniul măsurării, contextul financiar solid și personalul profesional, ne apropie în fiecare zi de poziția unuia dintre cei mai mari și independenți furnizori de tehnologie de măsurare din Europa.

MAI MULT DE

30

DE ANI DE ACTIVITATE