Tehnologie – pentru a ridica standardul de calitate pentru soluțiile oferite, ne bazăm pe experiența specialiștilor, serviciilor și asistenței, precum și pe forța unei echipe unite. Cu ajutorul nostru se pot realiza proiecte de anvergură – construcția de aeroporturi, autostrăzi, stadioane, precum și arhivarea patrimoniului național.

Precizie – experții noștri vă pot oferi soluții pentru măsurători precise și inovatoare de la cei mai buni producători mondiali. Ne concentrăm pe educație – sute de oameni participă la numeroasele noastre seminarii și expuneri de produs, ajutându-i să își extindă experiența în măsurare, precum și familiarizarea cu cele mai noi tehnologii de măsurare.

Inovare – avem o ofertă inovatoare și cuprinzătoare, susținută de o abordare individuală a problemelor cu care se confruntă clienții noștri. Suntem flexibili – abordarea individuală a problemelor clienților face ca TPI să fie o companie dinamică și să se dezvolte constant. Ținem cont de feedback-ul pe care îl primim, căutând să satisfacem pe deplin un număr tot mai mare de clienți.