Promoții

Testează fiabilitatea unui controller Windows 10 PRO

SALVEAZĂ DIN TIMP CU NOUL CONTROLLER WINDOWS 10 PRO

NOUL CONTROLLER WINDOWS 10 PRO

Ce primești:

  • Viteză de lucru mai mare
  • Ecran mare cu iluminare din spate (7 in.)
  • Conectivitate rapidă date 4G
  • Durată de viață mai mare a bateriei (15 ore)
  • Grad ridicat de rezistență la apă și praf (IP68)
  • Cea mai recentă versiune a software-ului de măsurători Magnet Field
 

Accesorii dedicate pentru controller:

Tastatura QWERTY

Tastatura fizică alfanumerică pentru tabletele Topcon FC-5000/6000. Datorită acestuia, putem introduce cantități mari de date mai ușor și mai rapid, mai ales când folosim tableta nu doar ca pe un carnet de teren, dar și ca PC. Indiferent de condițiile meteo, tastatura instalată funcționează foarte bine atât când se lucrează pe vreme cu ușoare precipitații, cât și cand se lucrează cu mănuși, pe ger.
Tastatura QWERTY

Suport rapid

Pentru utilizatorii pretențioși, ajută la atașarea rapidă a controller-ului la jalon. Acest nou model de suport este extrem de ușor, datorită decupajelor, accesul la porturi este facil, camera este descoperită. Conectarea și deconectarea controller-ului este extrem de ușoară.
Suport rapid

Suport universal

Acesta este cel mai popular suport pentru atașarea controller-ului FC-5000/6000 la jalon.
Suport universal

Bretele

Ham confortabil pentru lucrul pe teren și utilizarea tabletelor Topcon. În loc să purtați tableta în mână sau pe Jalon, tot timpul, puteți folosi un ham și îl puteți purta în față ca pe un caiet de schițe. Acest lucru vă permite sa aveți mâinile libere.

Stylus pen activ

Tabletele Topcon FC-5000/6000 pot folosi modelul de stylus pen activ. Condițiile meteorologice severe – precipitațiile, temperaturile scăzute și munca cu mănuși, vor îngreuna munca în câmp. O soluție excelentă pentru a elimina aceste limitări este utilizarea unui stylus pen activ. Prin creșterea preciziei, este mai ușoară navigarea pe ecran făcând selecții mai precise pe afisajul tactil. Stylus-ul activ permite lucrul confortabil în condiții de iarnă când lucrăm în mănuși, din cauza frigului.

Protecție ecran

Lucrul pe teren expune tabletele la zgârieturi și alte daune mecanice. Protecția pentru ecran va prelungi durata de viață a tabletelor Topcon FC-5000/6000.

Încărcător de mașină

Utilizarea prelungită în teren în condiții dificile de lucru, poate descărca mai rapid bateria. Datorită încărcătorului auto vei fi independent în orice situație.