Ultimele Noutăți

DJI Modify – Modelează tot ceea ce te înconjoară

DJI Modify

DJI Modify Descriere
DJI Modify – Realizează repararea simplă și eficientă a defectelor comune ale modelului 3D
DJI Modify - Descriere - Reparare simplă și eficientă

DJI, liderul mondial în domeniul dronelor civile și al tehnologiei inovatoare a camerelor foto, a lansat DJI Modify, primul software inteligent de editare a modelelor 3D al companiei. Această soluție complementară se asociază perfect cu dronele DJI Enterprise și cu software-ul de modelare și cartografiere 3D DJI Terra, formând o soluție cuprinzătoare pentru topografie aeriană, modelare și editare de modele, pentru a satisface nevoilor operaționale de monitorizare, din domeniul transporturilor și al intervențiilor de urgență, cum ar fi stingerea incendiilor.

DJI Modify Suport perfect pentru un flux de lucru continuu

DJI Terra și DJI Modify – Suport perfect pentru un flux de lucru continuu

DJI Modify Interacțiune eficientă - Previzualizare rapidă

Interacțiune eficientă, Previzualizare rapidă

DJI Modify Eliminarea zonelor flotante

Eliminarea zonelor flotante

DJI Modify Aplatizare

Aplatizare

DJI Modify Încărcare rapidă, minimalizând inactivitatea

Încărcare rapidă, minimalizând inactivitatea

DDJI Modify Corectare textură

Corectare textură

DJI Modify Repararea suprafeței apei

Repararea suprafeței apei

DJI Modify Partajare în cloud

Partajare în cloud

Suport perfect pentru un flux de lucru continuu cu DJI Terra
DJI Modify - Descriere - Suport perfect pentru un flux de lucru continuu cu DJI Terra

DJI Modify operează perfect împreună cu DJI Terra, constituind o soluție completă pentru procesul de modelare și editare a modelului. Cu un singur click, DJI Modify poate fi lansat în orice proiect de modelare 3D DJI Terra. Odată ce DJI Modify a fost activat, fișierele DJI Terra pentru editarea modelului sunt generate automat, incluzând obiecte preidentificate și preprocesarea modelului. Repararea defectelor comune ale modelelor 3D este eficientă și facilă. În prezent, DJI Modify suportă doar repararea modelelor construite de DJI Terra.

Editare eficientă a modelului 3D
DJI Modify - Descriere - Editare eficientă a modelului 3D

Cu o interfață intuitivă, instrumentele inteligente de editare ale DJI Modify sunt ușor de utilizat și nu necesită setări complexe. Fișierele de model pot fi importate și exportate rapid ca ply, obj și b3dm etc., ceea ce le face compatibile cu DJI Terra și cu alte programe software de la terțe părți. În viitor, modelele procesate vor putea vizualizate prin partajare atât în cloud cât și prin partajare online prin intermediul unor link-uri fără a fi necesară instalarea unui software dedicat.

DJI Modify - Editarea inteligentă
DJI Modify - Reparare automată

Editarea inteligentă de reparare automată realizată cu DJI Modify suportă aplatizarea, editarea texturilor, repararea suprafețelor de apă, îndepărtarea obiectelor flotabile și umplerea golurilor. Modificările pot fi efectuate cu ajutorul reparațiilor cu un singur click sau manual, selectând poligoane, zone sau rețele personalizate. Tehnologia de afișare uniformă a modelului permite vizualizarea și editarea modelelor de înaltă și joasă calitate într-o singură interfață. Modificările efectuate pot fi sincronizate între ambele modele și previzualizate imediat, permițând utilizatorilor să rezolve problemele de editare a modelului rapid și fără efort.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE

DJI Modify
DJI Modify