Promoții

Campanie de vară pentru Stația totală Topcon GT-602/603

Prețuri speciale în această vară!

Reducere

pentru GT-602/603

doar până la 31 august!

Stația totală Topcon GT-602/603 este un instrument avansat de măsurare utilizat în topografie și construcții.

În prezent, este una dintre cele mai frecvent achiziționate stații totale de către clienții noștri.

Principalele sale avantaje:

01
Măsurători de precizie
Stația totală Topcon GT-602/603 oferă măsurători de înaltă precizie, ceea ce este extrem de important în domenii precum topografie și construcții. Datorită tehnologiei avansate de măsurare și a opticii de înaltă calitate, se pot obține rezultate precise de măsurare.
02
Măsurători rapide
Stația totală GT-602/603 permite efectuarea rapidă și eficientă a măsurătorilor. Datorită tehnologiei de măsurare EDM (telemetru electro-optic), distanțele pot fi măsurate rapid și precis, accelerând întregul proces de măsurare.
03
Ușor de utilizat
Această stație totală a fost proiectată având în vedere confortul în utilizare. Are un design ergonomic, structură ușoară și interfață intuitivă, care facilitează operarea și minimizează efortul operatorului în timpul măsurătorilor îndelungate.
04
Funcții suplimentare
Topcon GT-602/603 oferă, de asemenea, o serie de funcții suplimentare care pot fi utile în diverse aplicații. Datorită Bluetooth-ului încorporat, instrumentul poate fi controlat de la câteva sute de metri distanță.
05
Robustețe și rezistență la intemperii
Stația totală Topcon GT-602/603 are o construcție solidă și este rezistentă la intemperii, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în diverse condiții de teren. Raza mare de acțiune a compensatorului asigură o operare confortabilă și o precizie ridicată a măsurătorilor.
06
Posibilitate de integrare cu alte echipamente
Stația totală poate fi integrată cu alte instrumente de măsurare, cum ar fi un receptor GNSS. Astfel se pot obține rezultate mai cuprinzătoare ale măsurătorilor și o eficiență sporită - consultați măsurătorile cu soluții de lucru hibride.
Dacă sunteți interesat de achiziționarea unei stații totale Topcon GT-602/603, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Reprezentantul nostru vă va furniza o ofertă completă !!!