Târguri

CoBuild 2024

TPI cu propriul brand Nivel System vă dă întâlnire în spațiul expozițional de la CoBuild în perioada 16.05 – 18.05.2024 la Ciugud, jud. Alba!

CoBuild 2024 TPI Nivel System - Prezentare
Vă invităm să profitați de această oportunitate pentru a:

● testa o varietate de instrumentele de măsurare pentru construcții
● afla care sunt cele mai moderne soluții de cartografiere, topografie și geodezie
● vă informa despre sistemele aerospațiale moderne cu aplicații industriale și în agricultură
● descoperi avantajele pe care le oferă sistemele de control ale utilajelor
● încheia viitoare parteneriate

Acoperim o varietate de domenii cum ar fi cele de arhitectură, construcție, geodezie, minerit, silvicultură, industrie, agricultură!

Nu rata o astfel de experiență!

La eveniment suntem în măsură să prezentăm tehnologii și echipamente performante. Va fi un prilej excelent pentru profesioniștii din domeniu să descopere cele mai noi inovații, să testeze echipamentele și să primească informații competente.

Instrumente de Măsurare – Nivel System

Teodolite Electronice: Teodolitele electronice sunt instrumente precise folosite pentru măsurarea unghiurilor orizontale și verticale în lucrările de teren, construcții sau topografie.
Nivele Optice: Nivelele optice sunt utilizate pentru determinarea diferențelor de nivel între puncte diferite pe teren.
Lasere Rotative: Aceste dispozitive emit un fascicul laser rotativ utilizat pentru măsurarea distanțelor sau a diferențelor de nivel.
Lasere în Cruce: Laserele în cruce sunt folosite pentru alinierea precisă a elementelor în lucrările de construcție sau amenajare a teritoriului.
Sisteme pentru Controlul Utilajelor de Construcții: Sistemele moderne permit controlul precis al utilajelor de construcții folosind tehnologii avansate.
Înclinometre Electronice: Aceste dispozitive sunt utilizate pentru măsurarea unghiurilor de înclinare sau a poziției verticale a obiectelor.
Telemetre cu Laser: Telemetrele cu laser sunt folosite pentru măsurarea distanțelor cu precizie ridicată prin emisia unui fascicul laser.
Roți de Măsurare: Roțile de măsurare sunt echipamente simple, dar eficiente, folosite pentru măsurarea distanțelor pe teren.
Accesorii: Diverse accesorii precum trepiede, stadii, mire fac parte din echipamentul standard al unui specialist în geodezie și topografie.

Nivel System - Lasere rotative
Nivel System - Lasere in cruce
Echipamente Avansate

Stații Totale Robotice – Topcon: Stațiile totale robotice Topcon sunt echipamente avansate ce integrează tehnologia robotică pentru o măsurare automatizată și precisă a datelor topografice.
Receptoare GNSS – Topcon: Receptoarele GNSS (Global Navigation Satellite System) Topcon permit recepționarea semnalelor satelitare pentru determinarea poziției exacte pe glob.
Drone pentru Agricultură – DJI Agras: Dronele DJI Agras sunt specializate în agricultură, fiind utilizate pentru monitorizarea culturilor, aplicarea pesticidelor sau fertilizatorilor în mod eficient.

TPI - Statii Totale Robotice - Receptoare GNSS - Topcon
TPI - Drone - DJI Agras

Participanții care vor fi prezenți la CoBuild pot achiziționa echipamentele noastre până pe data de

31 mai

cu discounturi de

10 – 35%

Ne puteți contacta pentru relații suplimentare prin completarea formularului

Click pe icon

TPI Formular